MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY
Schválilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky
dne 30. června 1993, č.j. 17 474/93-23 s platností od 1. září 1993
UČEBNÍ PLÁN
Studijního oboru
29-42-M/001
(29-51-6) Analýza potravin
| Kategorie a názvy vyučovacích hodin | Počet týdenních vyučovacích hodin v ročníku | |||||
| 1. | 2. | 3. | 4. | Celkem | ||
| A. | Povinné vyučovací předměty | |||||
| 1. | Společenskovědní | |||||
| Český jazyk a literatura | 3 | 2 | 2 | 3 | 10 | |
| Cizí jazyk | 3 | 3 | 3 | 3 | 12 | |
| Občanská nauka | - | 1 | 1 | 1 | 3 | |
| Dějepis | 2 | 1 | - | - | 3 | |
| 2. | Matematicko-přírodovědné | |||||
| Matematika | 4(1) | 3 | 2 | 2 | 11(1) | |
| Fyzika | 3 | 2 | - | - | 5 | |
| 3. | Tělesná výchova | 2 | 2 | 2 | 2 | 8 |
| 4. | Odborné | |||||
| Chemie | 3 | 3 | 4(2) | 4(3) | 14(5) | |
| Analytická chemie | 3(2) | 5(3) | 5(4) | 5(4) | 18(13) | |
| Biologie a mikrobiologie | 3(1) | 4(2) | 5(3) | 5(3) | 17(9) | |
| Chemie potravin a biochemie | - | - | 2 | 2 | 4 | |
| Základy výživy | - | - | 2 | - | 2 | |
| Potravinářská technologie | 2 | 2 | - | - | 4 | |
| Zbožíznalství | - | - | - | 2 | 2 | |
| Ekonomika a obchodní právo | - | - | 2 | 3(1) | 5(1) | |
| Základy techniky | 2(1) | 2(1) | - | - | 4(2) | |
| Výpočetní technika | 2(2) | 2(2) | 2(1) | - | 6(5) | |
| Celkem | 32(7) | 32(8) | 32(10) | 32(11) | 128(36) | |
| B. | Nepovinné předměty | |||||
| Cizí jazyk | 2 | 2 | 2 | 2 | 8 | |
| Jazyková konverzace | 2 | 2 | 2 | 2 | 8 | |
| Technika administrativy | 2(2) | 2(2) | 2(2) | 2(2) | 8(8) | |
| Cvičení z matematiky | - | - | 2 | 2 | 4 | |
| Chemický seminář | 2 | 2 | 2 | 2 | 8 | |
| Biologický seminář | 2 | 2 | 2 | 2 | 8 | |
| Celkem | 10(2) | 10(2) | 12(2) | 12(2) | 44(8) | |