29-55-H/002 (29-67-2/01) Mlékař - výroba
| Kategorie a názvy vyučovacích předmětů | Počet týdenních vyučovacích hodin v ročníku | |||
| Zaměření pro výrobu | ||||
| A. | Všeobecně vzdělávací | |||
| Český jazyk a literatura | 2 | 2 | 2 | |
| Cizí jazyk | 2 | 2 | 2 | |
| Občanská nauka | 1 | 1 | 1 | |
| Matematika | 4 | 2 | 1 | |
| Fyzika | 2 | - | - | |
| Chemie | 3 | 2 | - | |
| Základy ekologie | 1 | - | - | |
| Tělesná výchova | 2 | 2 | 2 | |
| B. | Odborné předměty | |||
| Strojnictví | 2 | - | - | |
| Mikrobiologie | 2 | 1 | 1 | |
| Výpočetní technika | 2 | - | - | |
| Ekonomika a organizace | - | - | 2 | |
| Mlékařství | 3/1 | 1 | 1 | |
| Máslařství | -/1 | 1 | 1 | |
| Sýrařství | -/1 | 1,5 | 1 | |
| Sušárenství | - | 1 | 1 | |
| Měření a regulace | - | - | 2 | |
| Stroje a zařízení | - | 2 | 1,5 | |
| Odborný výcvik | 6 | 17,5 | 17,5 | |
| Celkem hodin | 32 | 36 | 36 | |